[align=center]بسم الله الرحمن الرحيم والصلاة والسلام على مولانا الحبيب المصطفى العدنا
خاتم واشرف المرسلين.
اليوم جئت اليكم بقلمى المتواضع, لكى اقدم لحضراتكم وصفة جديدة وسهلة للغاية.
الوصفة مجربة وانا شخصيا مجرباها و وارجو ان تستفيدو منها.
اولا == تاخد علبة من الزيادى الطبيعى ( فى المغرب يسمى دانون).
تانيا == تاخدى القمح وتضربيه فى الخلاط الكهربائ و وعلى جنب تضعى الدقيق لا غرض لنا به و ناخد الفائض اى القشرة ( نحن نسميه النخالة).
وتحمصيه فوق نار هادئة حتى يصبح اللون تقريبا بنى .
وتضيفيه الى الاول و وتاخدى كل يوم علبة من غير فطار , وتجلسين تقريبا ربع ساعة , وتاخدين وجبة الفطور عادية.
وبهدا سوف لا تظطرين الى الدهاب الى الطبيب لعلاج الامعاء الغليظة
وبالشفاء ان شاء الله.[/align]
خاتم واشرف المرسلين.
اليوم جئت اليكم بقلمى المتواضع, لكى اقدم لحضراتكم وصفة جديدة وسهلة للغاية.
الوصفة مجربة وانا شخصيا مجرباها و وارجو ان تستفيدو منها.
اولا == تاخد علبة من الزيادى الطبيعى ( فى المغرب يسمى دانون).
تانيا == تاخدى القمح وتضربيه فى الخلاط الكهربائ و وعلى جنب تضعى الدقيق لا غرض لنا به و ناخد الفائض اى القشرة ( نحن نسميه النخالة).
وتحمصيه فوق نار هادئة حتى يصبح اللون تقريبا بنى .
وتضيفيه الى الاول و وتاخدى كل يوم علبة من غير فطار , وتجلسين تقريبا ربع ساعة , وتاخدين وجبة الفطور عادية.
وبهدا سوف لا تظطرين الى الدهاب الى الطبيب لعلاج الامعاء الغليظة
وبالشفاء ان شاء الله.[/align]
تعليق